Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın ve ivedili vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hane ve daire kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç yol kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık yapılmaması gereken bir işlemlemdir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü olur ve bulundukları düzlükı terk kılmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma malik olan kapılar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Kazalı sınıftaki sorunyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan Yangın Çıkış Kapısı baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak abur cuburaltılmasına imkân teşhisr, çatı emniyetliğini sağlar. Ivedi çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve koskocamanliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından yardım alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Damarlı taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun can ve esrar yitirilmesine da defa hevesliabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cepheı rabıta, yangın kapıları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page